Woerdense Vakantie Week W-Celebrate

Woerdense Vakantie Week W-Celebrate programma, 18 augustus 2024

Dit bericht is geplaatst op 06-07-2024

14.30 – 15.45 uur: Kindertheater Knettergek met de voorstelling Woordeloos

  • voor kinderen van 4 – 12 jaar en alle andere belangstellenden

20.00 – 21.45 uur: Forever Worship, zanger Remko Harms en gospelkoor Total Praise, o.l.v. zangeres en dirigente Pearl Jozefzoon

  • programma gericht op 12 jaar en ouder

W-Celebrate

Zondagmiddag 18 augustus wordt het genieten met Kindertheater Knettergek en de kleurrijke voorstelling Woordeloos. En ’s avonds is stilzitten geen optie met Forever Worship, zanger Remko Harms en gospelkoor Total Praise, o.l.v. zangeres en dirigente Pearl Jozefzoon.

Van 14.30 tot 15.45 uur hoopt Matthijs Hoornaar van Kindertheater Knettergek de voorstelling Woordeloos op te voeren. Met verschillende goocheltrucs, filmpjes en liedjes, waarbij veel interactie is met de kinderen, draait het om vijf kleuren: zwart, rood, geel/goud, groen en wit. Wat hebben deze kleuren te maken met de Bijbelse boodschap? En weet je wat een airzooka is? Je komt erachter tijdens de voorstelling!

Van 20.00 tot 21.45 uur verwachten we Remko Harms, Pearl Jozefzoon en de koren Forever Worship en Total Praise op het podium. Onder begeleiding van de band Relion wordt het meezingen en -swingen in de tent!

Forever Worship is een groep getalenteerde zangers met liefde voor God en passie voor moderne kerk- en gospelmuziek. Ze zingen in een kleine intieme setting van 6-12 zangers.

Tenor Remko Harms zong zijn eerste solo al op 6-jarige leeftijd. Sinds dien heeft hij o.a. gezongen in musicals, bij LA the Voices, en bij tv-opnames en concerten van Hour of Power en Nederland Zingt.

Gospelkoor Total Praise is o.a. bekend van Zing! en Nederland Zingt. De leden geloven in wat ze zingen en willen hun liefde en passie voor God uitdragen in de muziek.

Pearl Jozefszoon zal het geheel dirigeren, en we zullen ook haar stem horen. Ze is zangeres, songwriter, zangcoach en dirigent, maar ook bekend van diverse theatershows en musicals, en ze won het tv-programma Van Popster tot Operaster.

Wees erbij en swing mee!

De optredens vinden plaats op het Exercitieveld en worden aangeboden i.s.m. de Woerdense kerken. De entree is gratis; er wordt wel een collecte gehouden. Voor meer informatie, zie ook: https://www.facebook.com/W-Celebrate