Passie voor God en mensen

Welkom op onze website! Cama Parousia Woerden is een kerk die midden in de wereld wil staan en mensen wil helpen Jezus te (gaan) volgen. Elke zondagmorgen komen we van 10.00-11.30 uur samen in de Schulenburch in Kamerik voor gebed en aanbidding, prediking en getuigenissen. Er is opvang voor kinderen van 0-12 jaar. Na afloop ontmoeten we elkaar rond koffie en thee. Weet je welkom!

Wat doen we
Wie zijn wij

Elke zondagmorgen komen we van 10.00-11.30 uur samen in de Schulenburch in Kamerik voor gebed en aanbidding, prediking en getuigenissen. Er is opvang voor kinderen van 0-12 jaar. Na afloop ontmoeten we elkaar rond koffie en thee. Weet je welkom!

Laatste nieuws

Jeugdleiding gezocht

Elke week ontvangen wij tussen de 20 en de 40 tiener. Dat is superfijn, maar dat betekend ook dat er veel jeugdleiders nodig zijn. Daarom zijn we op zoek naar gemeenteleden die het leuk vinden om mee te helpen bij de ochtenden en avonden.

Lectio Divina (digitaal)

Ben je op zoek naar verdieping van je geloof? Wil je meer/vaker lezen in Gods Woord? Vind jij het bemoedigend om samen met broers en zussen over de bijbel te praten? Dan is Lectio Divina misschien iets voor jou!

 

Agenda

Zo
28
Apr
Zondagse samenkomst
Op zondag start onze samenkomst om 10.00u. Voor de kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar zijn er kinderdiensten.
Zo
5
Mei
Zondagse samenkomst
Op zondag start onze samenkomst om 10.00u. Voor de kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar zijn er kinderdiensten.
Do
9
Mei
Life Tienerevent
Het LIFE tienerevent komt er weer aan! Hopelijk wil jij mee! Het is voor tieners van 12 t/m 17 jaar, en voor leiders of medewerkers vanaf 18 jaar.