Vacature missionair- en jeugdwerker

Ben jij een betrokken missionair- en jeugdwerker met veel aandacht en zorg voor wat jongeren beweegt vanuit hun (geloofs)leven? Wil je intensief betrokken zijn bij het verder ontwikkelen van het missionaire karakter van een gemeente die gastvrij wil zijn voor en gericht is op de Woerdense samenleving? Weet je je door God geroepen en leef je vanuit een persoonlijke relatie met Jezus? Dan zoeken we jou! Lees wat wij je te bieden hebben.

Vacature missionair- en jeugdwerker

CAMA Parousia Woerden zoekt missionair- en jeugdwerker [0,8 fte]

 

Wie zijn wij?
De CAMA Parousia Woerden bestaat al meer dan 20 jaar en heeft zo’n 650 leden en vaste bezoekers, waarvan 235 kinderen en jongeren in de leeftijd tussen 0 en 19 jaar. Gezamenlijk hebben we de volgende gemeentevisie bedacht: “Wij verspreiden de zoekende liefde van de Vader, vanuit onze nieuwe identiteit in de Zoon, in de kracht van de Heilige Geest.” We bevinden ons in een boeiende fase: een nieuwe voorganger is aangesteld en met het in dienst nemen van een missionair- en jeugdwerker nemen we een nieuwe stap in het verder invulling geven aan onze gemeentevisie. Ook voeren we de dialoog over een aantal grote thema’s. Een uitgebreide gemeenteschets en of toelichting is op aanvraag beschikbaar via onderstaand e-mailadres.

Wie zoeken we?
Jij onderschrijft de missie en visie van de gemeente en hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond. Je bent bereid lid te worden van onze gemeente en te wonen in de regio Woerden. Je hebt er plezier in en beschikt over de vaardigheden om in teamverband te werken. Ook ben je in staat om (inter)kerkelijk en met lokale organisaties relaties aan te gaan om invulling te geven aan missionair gemeente-zijn en onze zichtbaarheid in Woerden te vergroten.

Onze gedachten bij het takenpakket
Je maakt onderdeel uit van het leiderschapsteam. Binnen het werkveld “jeugd” geef je leiding aan de jeugdleiders en ben je samen hierin verantwoordelijk voor de inhoud en het organiseren van activiteiten. In het werkveld “missionair gemeente-zijn” help en leer je ons als gemeente om missionair te zijn in Woerden. Niet zozeer door enkel het organiseren van missionaire activiteiten, maar meer door toerusting van discipelschap. Dit alles doe je uiteraard niet alleen. Je werkt hierin nauw samen met de voorganger en de verantwoordelijke oudsten en of diakenen en legt verantwoording af aan de raad.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een enthousiaste gemeenschap gelovigen die met elkaar optrekt en het als haar roeping ziet om Gods liefde uit te delen in de gezellige, bruisende stad Woerden en op de plekken waar we leven. Je werkt samen met een betrokken team van oudsten, waarin je vooral optrekt met de voorganger waarmee je kunt sparren en reflecteren. Je krijgt bij ons de flexibiliteit en ruimte om de functie in te vullen op een manier die bij je past en ook aansluit bij jouw (privé) omstandigheden. We bieden je een loondienstverband aan met een aanstelling van 0,8 fte, marktconforme salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je ervaring. We zijn oprecht benieuwd naar je eigen persoonlijke wensen en ambities en staan ervoor open om die invulling te geven in de functie en op de weg die we samen gaan vervolgen.

Wil je meer weten of reageren?

Ben je enthousiast? Stuur dan voor 1 maart je brief en CV op naar . Voor meer inlichtingen kun je eveneens contact opnemen met Corstiaan Bioch [06-19951367].

 

31-01-2020