Vanaf zondag 6 september weer samenkomsten!

We zien er naar uit je weer te ontmoeten! Op 6 september wordt onze nieuwe voorganger Teun van der Leer bevestigd en op 13 september onze kerkelijk werker Gabriƫlle Drost. Vanwege de Corona-maatregelen zijn er wel een aantal spelregels vastgesteld. De belangrijkste is dat je je vooraf moet inschrijven. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@camawoerden.nl

Diensten in Corona-tijd
Vanaf 20 september houden we in de Schulenburch van 10.00 tot ongeveer 11.00 uur steeds twee identieke diensten op twee achtereenvolgende zondagen. Vanwege de capaciteit van de ruimte is dit de ene week met de ene helft van de gemeente, de andere week met de andere helft. Op de tussenliggende zondagen kun je elkaar in de wijken in kleine groepen ontmoeten. We vieren ook tweemaal per maand avondmaal, zodat iedereen de kans heeft daaraan deel te nemen. 

Hoe zien de diensten eruit?
Er mag helaas (nog) niet worden gezongen. Voorin de kerk (op drie meter afstand van de gemeente) worden er wel zangmomenten geleid door 2-3 personen met een muziekinstrument, waarbij de gemeente mee kan neuriën of in het hart meezingen. Daarnaast zijn er momenten van gebed, stilte, (samen) bijbel lezen, een preek en andere vormen van aanbidding; persoonlijk en met elkaar. Voor de kinderen t/m groep 6 van de basisschool zijn er kinderdiensten. De dienst duurt maximaal een uur. Je bent van harte welkom! 

12-03-2020