Kopie van Zondag 15 en 22 maart geen samenkomst

In verband met het Coronavirus zijn er voorlopig GEEN samenkomsten in De Schulenburch. In heel Nederland heeft de Rijksoverheid extra maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daaronder valt het advies om alle evenementen met meer dan 100 mensen af te gelasten. Dit is de reden waarom we ook geen samenkomsten organiseren. Inmiddels is bekend dat er verschillende alternatieve kerkdiensten (online) te volgen zijn, waaronder een dienst van de EO. We verwijzen je hiervoor door naar de reguliere kanalen. 

VOORLOPIG GEEN SAMENKOMST 

In verband met het Coronavirus zijn er voorlopig GEEN samenkomsten in De Schulenburch. In heel Nederland heeft de Rijksoverheid extra maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daaronder valt het advies om alle evenementen met meer dan 100 mensen af te gelasten. Dit is de reden waarom we ook geen samenkomsten organiseren. Er zijn verschillende alternatieve kerkdiensten (online) te volgen zijn, waaronder een dienst van de EO. We verwijzen je hiervoor door naar de reguliere kanalen. 

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en communiceren hierover via e-mail, nieuwsbrief, Facebook en de website. Ondanks de uitzonderlijke situatie zijn we ervan overtuigd dat God alles in Zijn hand heeft en vertrouwen wij ook in deze situatie volkomen op Hem. Raad van oudsten

12-03-2020