Nieuwe coronamaatregelen

Zondagse samenkomsten gaan voorlopig door met max. 30 personen 

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregel vanuit de regering, heeft de oudstenraad besloten om vanaf 11 oktober voorlopig maximaal 30 personen toe te laten in de diensten. Dit is exclusief medewerkers en exclusief kinderen en kinderwerkers. Dit geldt in elk geval de komende vier zondagen. De link voor inschrijving blijft op dezelfde manier verstuurd worden. Met 30 personen zit de inschrijving snel aan het maximum; wie al een keer is geweest, wordt verzocht zich een paar keer niet aan te melden, zodat anderen weer een kans krijgen. Als deze situatie langer gaat duren, komt er misschien een indeling waarbij een bepaalde groep per keer wordt uitgenodigd, dat melden we dan bijtijds.  

Elke week weer een nieuwe dienst 
Met ingang van komende zondag stappen we af van de identieke diensten en is er elke week weer een nieuwe dienst. Deze is via een livestream te zien. Dit betekent dat je van 10.00 tot 11.00 uur op zondagochtend live thuis mee kunt kijken. En natuurlijk ook op een later tijdstip. De link voor de livestream versturen we op zaterdag/zondagmorgen naar de adreslijst van de nieuwsbrief.   

Het kinderwerk volgt een eigen programma 
Voor de kinderen bieden we in De Schulenburch vanaf 18 oktober vier weken lang gewoon een programma aan. We nodigen de ouders daarom uit om hun kind(eren) langs te brengen, ook als ze zelf niet terecht kunnen in de samenkomst, zodat de kinderen elkaar nog gewoon kunnen ontmoeten en een stukje onderwijs meekrijgen. Intussen wordt er verder nagedacht over decentrale vormen van kinderwerk.  

09-10-2020