Jeugd

Jeugd

Doordeweeks zijn er op verschillende locaties en tijdstippen kringbijeenkomsten. Doordat de kringen klein zijn, leer je elkaar daar echt kennen. Er zijn groepen voor verschillende leeftijden, zoals 12+’ers en 15+’ers. Zou je een kring willen bezoeken? Laat het weten via de mail.

Jeugdavonden
De jeugdavonden zijn op de tweede en vierde zaterdag avond van de maand in het gebouw van de Rehobothkerk, Leidsestraatweg 130 in Woerden. De avonden beginnen om 19:45 uur met een inloop en zijn vooral avonden om met elkaar te ontspannen en om met elkaar te spreken over specifieke thema's. Deze jeugdavonden zijn geschikt voor de leeftijd 12-17 jaar.

Baan 7
Op de eerste zondag van de maand is er een groep van de jeugd die gezamenlijk naar Baan 7 in Aalsmeer gaat, welke om 19.00 uur begint. Rijdiensten worden hiervoor georganiseerd. De groep die hiernaar toe gaat varieert in de leeftijd van 13-18 jaar.

Going Deeper
Op de derde zondag van de maand hebben we tijdens de zondagse dienst Going Deeper voor de jeugd van 12-16 jaar. Tijdens dit samenzijn gaat de bijbel open en kijkt deze groep wat er nu werkelijk in de bijbel staat! We komen samen in de voetbalkantine, welke op een 100m afstand is van de Schulenburg (de locatie van onze samenkomsten).

Bijbelstudie avonden
Van september - december 2019 hebben we een Alpha Youth 16+ gedaan. Deze groep blijft nu bij elkaar komen op zondagavond eens per maand; data worden van te voren vastgesteld. Ook jeugd die de alpha niet bijwoonde is welkom. Dit zijn bijbelstudie avonden die om 20.00 uur beginnen en zullen in februari starten. Wegens het grote success van alpha youth gaan we deze herhalen in september 2020.