Onderwijs

Onderwijs

Soms organiseren we cursussen, bijvoorbeeld een Alpha-cursus, een introductiecursus of een Marriage Course.

Alpha-cursus

Wat is Alpha? Ontmoeten, vragen en ontdekken. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Alpha is voor iedereen. Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Lees meer over Alpha-cursussen op de Alpha website

Introductiecursus

We zien regelmatig nieuwe gezichten in onze kerkdiensten. Speciaal voor mensen die aan het ontdekken zijn waar wij als kerk voor staan is er de introductiecursus. In deze avonden praten we je bij over onze visie, onze gemeenschap en onze historie, zodat je een duidelijk beeld hebt wat we geloven en wat voor soort kerk we willen zijn. Natuurlijk biedt dat ons ook een hele mooie gelegenheid om jou te leren kennen. De introductiecursus bestaat uit twee avonden. Startdata worden bekend gemaakt in onze nieuwsbrief en tijdens de kerkdiensten. 

Marriage Course

Maken jullie als koppel tijd voor elkaar? Wanneer hadden jullie voor het laatst een goed gesprek? Wat zouden jullie graag willen verbeteren in je relatie? Maak tijd voor elkaar met een Marriage Course: zeven avonden uit mét diner voor twee. Tijd voor elkaar brengt romantiek en plezier in je relatie en het verdiept de waardering en het begrip voor elkaar. Maar tijd voor elkaar maken, is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe dat je dat? Met een Marriage Course om te beginnen. Lees meer over de Marriage Course.