Kennismaken

Je bent van harte welkom om kennis te maken met CAMA Parousia Woerden. Bijvoorbeeld in onze samenkomsten op zondagmorgen om 10.00 uur of bij één van onze activiteiten. Wil je de gemeente beter leren kennen? Dan ben je van harte uitgenodigd bij onze Introductiekring.

De introductiekring bestaat uit twee avonden waarin we vertellen wie we zijn en waar we voor staan. Ook nemen we de tijd om kennis te maken met elkaar. Na afloop kun je de keuze maken of je je bij de gemeente wilt aansluiten.

De eerstvolgende Introductiecursus vindt plaats op 6 en 13 oktober 2022. Meld je hiervoor aan via onderstaand formulier.Postcode
Huisnummer
Toevoeging
Met het invoeren van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van CAMA Parousia Gemeente Woerden. Je gegevens worden alleen gebruikt voor de aanmelding van de introductiecursus. Na besluit om je aan te sluiten bij onze gemeente kun je je aanmelden via een formulier vaste bezoeker of lid. CAMA Parousia Gemeente Woerden heeft de verantwoordelijkheid goed om te gaan met persoonsgegevens die we krijgen van leden en gasten van de gemeente. Dat zouden we niet anders willen en dat zijn we ook verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De persoonsgegevens die in vertrouwen verstrekt zijn aan CAMA Parousia Gemeente Woerden, worden alleen intern gebruikt door personen waarvoor de gegevens van belang zijn om hun taak goed uit te kunnen voeren. We verstrekken geen gegevens aan externe partijen.

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]