Raad en diakenen

Teun van der Leer

Voorganger - Oudste
Sinds 1 september 2020 ben ik hier voor 70% van mijn werktijd voorganger voor overwegend prediking en toerusting. Daarnaast werk ik als docent aan het Baptistenseminarium in Amsterdam. Ik vind het mooi om mensen mee te nemen in het ontdekken van de breedte en de diepte van de Bijbel en van alles wat mensen daarover in de loop der eeuwen hebben gezegd en geschreven. 

Lees biografie

 

 

 

Wynold Dijkstra

Oudste
Ik ben getrouwd met Dasja en wij hebben 2 prachtige kinderen. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als jurist met een eigen kantoor. In verbondenheid en eenheid met Christus bouw ik graag samen met jullie aan de kerk van Jezus Christus. Hem komt alle eer toe.

Lees biografie

 

 

 

Martien

Oudste
Hoe ben je tot geloof gekomen? ‘In de Volle Evangelie Gemeente Kockengen had iemand een woord, waarin ik bij wijze van spreken met naam en toenaam werd aangesproken. Die persoon kende mij niet, maar hij beschreef mijn situatie volledig.

Lees biografie

 

 

 

Jan Visser

Oudste
Ik ben Jan Visser geboren in 1982 en ik ben gelukkig getrouwd met Ria. Wij zijn gezegend met 3 prachtige kinderen (Emma, Luuk en Sara). Ik ben werkzaam met een geodetische/ GEO-ict achtergrond bij VolkerWessels. Ik vervul hier een rol in diverse projecten.

Lees biografie

 

 

 

Corstiaan Bioch 

Oudste

 

 

 

 

 

 

Gabriëlle Drost

Kerkelijk werker - diaken
Ik mag werken in een heel mooi stukje van Gods Koninkrijk, de CAMA Parousia Woerden. Hier ben ik verantwoordelijk voor jongeren en missie. Ik vind het bijzonder om te weten dat de God die alles kan, ons als gemeente roept om de handen en voeten te zijn van Zijn Zoon, hier op aarde. 

Lees biografie

 

 

 

Jacoline van Rijn

Diaken Communicatie
Als communicatie adviseur ben ik al vele jaren met plezier actief. In mijn werk bij de gemeente Gouda, maar ook bij onze kerkelijke gemeente. Ik heb 3 prachtige kinderen en voel me al zo’n 20 jaar thuis bij de Cama. Ik hoop dat ik als diaken communicatie mag blijven bijdragen aan een plek waar iedereen zich thuis voelt en gezien voelt.

Lees biografie

 

 

 

 

 

Arjan en Mienke de Goffau

Diakenen Kinderwerk
 

 

 

 

 

 

 

 

Tirza van Maaren

Diaken Penningmeester
Samen met mijn man Ron en mijn 2 dochters, Danique en Kyra, kom ik al heel wat jaren in de Cama Parousia Woerden. Het mooie is dat Gods gemeente bestaat uit allemaal unieke personen, die samen kerk mogen zijn. Dit komt ook terug in het thema Samen Leven, dat we zowel binnen als buiten de gemeente mogen toepassen.

Lees biografie

 

 

 

 

Frans Visser

Diaken Secretaris
In Haarlem gingen we naar de Pinkstergemeente Emmanuel waar ik in december 1991, via een hele bijzondere ontmoeting met God, de keus heb gemaakt om Jezus te volgen. 2 jaar later zijn mijn vrouw Sjoukje en ik gedoopt. In 1994 zijn we met onze twee oudste zonen van Haarlem naar Woerden verhuist.

Lees biografie

 

 

 

Huuk Bouter

Diaken Samenkomsten

 

 

 

 

 

 

Matthijs

Diaken Zending 
Vanaf 2007 komen ik samen met mijn gezin in de gemeente. Na verschillende taken in de gemeente gedaan te hebben ben ik actief geworden in de zendingscommissie. Ik merkte dat ik hiervan enthousiast werd en het mij energie gaf. Vanaf januari 2016 ben ik diaken zending.

Lees biografie