Raad en diakenen

Wynold Dijkstra

Oudste
Ik ben getrouwd met Dasja en wij hebben 2 prachtige kinderen. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als jurist met een eigen kantoor. In verbondenheid en eenheid met Christus bouw ik graag samen met jullie aan de kerk van Jezus Christus. Hem komt alle eer toe.

Lees biografie

 

 

 

Martien

Oudste
Hoe ben je tot geloof gekomen? ‘In de Volle Evangelie Gemeente Kockengen had iemand een woord, waarin ik bij wijze van spreken met naam en toenaam werd aangesproken. Die persoon kende mij niet, maar hij beschreef mijn situatie volledig.

Lees biografie

 

 

 

Jan Visser

Oudste
Ik ben Jan Visser geboren in 1982 en ik ben gelukkig getrouwd met Ria. Wij zijn gezegend met 3 prachtige kinderen (Emma, Luuk en Sara). Ik ben werkzaam met een geodetische/ GEO-ict achtergrond bij VolkerWessels. Ik vervul hier een rol in diverse projecten.

Lees biografie

 

 

 

Corstiaan Bioch 

Oudste

 

 

 

 

 

 

Erik-Jan en Leny Verweij

Diakenen Aanbidding
Sinds 2011 ben ik gelukkig getrouwd met Leny en samen zijn we gezegend met onze prachtige dochter Esra. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als interieurarchitecten in het centrum van Utrecht. Al vanaf mijn 10e jaar speel ik met veel liefde cello en heb door de jaren heen een passie ontwikkeld voor muziek en aanbidding voor God.

Lees biografie

 

 

 

Jacoline van Rijn

Diaken Communicatie
Als communicatie adviseur ben ik al vele jaren met plezier actief. In mijn werk bij de gemeente Gouda, maar ook bij onze kerkelijke gemeente. Ik heb 3 prachtige kinderen en voel me al zo’n 20 jaar thuis bij de Cama. Ik hoop dat ik als diaken communicatie mag blijven bijdragen aan een plek waar iedereen zich thuis voelt en gezien voelt.

Lees biografie

 

 

 

Simone Groeneveld

Diaken Jeugdwerk
Samen met mijn man Gert-Jan geniet ik van een prachtig gezin met drie jongens. Het mooiste moment van de dag beleef ik als we de kinderen met aanhang rondom de eettafel hebben zitten en we  genieten van aandacht voor elkaar door onderlinge gesprekken.

Lees biografie

 

 

 

Arjan en Mienke de Goffau

Diakenen Kinderwerk
 

 

 

 

 

 

 

Jacqueline Vandermeer

Diaken Kringen
Ik ben Jacqueline Vandermeer, getrouwd met John en samen hebben wij vijf kinderen, waarvan de oudste is getrouwd. In het dagelijks leven ben ik voor 28 uur per week manager onderwijskundig beleid bij een opleidingsinstituut in Utrecht, een vaak drukke en hectische job. Daarnaast werk ik nog een ochtend mee in ons eigen installatiebedrijf.

Lees biografie

 

 

Paulien Vervoorn

Diaken Onderwijs & Training
Met veel plezier spreek ik een aantal keer per jaar. Samen met anderen bedenk ik thema’s voor de zondagse samenkomsten en organiseer ik een aantal studie-avonden. In de hoop en verwachting dat we samen groeien. In kennis. In geloof. In hoop. In liefde. In aantrekkingskracht.

Lees biografie

 

 

 

Hein & Ria de Lange

Diakenen Pastoraat
Wij hebben samen 4 prachtige kinderen: Sandra, Jorn, Anna en Sven, plus een schoonzoon Peter en een bijna schoondochter Charissa! Inmiddels ervaren we ook hoe fantastisch het is om opa en oma te zijn van onze schattige kleindochter Fenne waar we enorm van genieten…

Lees biografie

 

 

 

Tirza van Maaren

Diaken Penningmeester
Samen met mijn man Ron en mijn 2 dochters, Danique en Kyra, kom ik al heel wat jaren in de Cama Parousia Woerden. Het mooie is dat Gods gemeente bestaat uit allemaal unieke personen, die samen kerk mogen zijn. Dit komt ook terug in het thema Samen Leven, dat we zowel binnen als buiten de gemeente mogen toepassen.

Lees biografie

 

 

 

Frans Visser

Diaken Secretaris
In Haarlem gingen we naar de Pinkstergemeente Emmanuel waar ik in december 1991, via een hele bijzondere ontmoeting met God, de keus heb gemaakt om Jezus te volgen. 2 jaar later zijn mijn vrouw Sjoukje en ik gedoopt. In 1994 zijn we met onze twee oudste zonen van Haarlem naar Woerden verhuist.

Lees biografie

 

 

 

Huuk Bouter

Diaken Samenkomsten

 

 

 

 

 

 

Matthijs

Diaken Zending & Evangelisatie
Vanaf 2007 komen ik samen met mijn gezin in de gemeente. Na verschillende taken in de gemeente gedaan te hebben ben ik actief geworden in de zendingscommissie. Ik merkte dat ik hiervan enthousiast werd en het mij energie gaf. Vanaf januari 2016 ben ik diaken zending en evangelisatie.

Lees biografie