Raad en diakenen

Teun van der Leer

Voorganger - Oudste
Sinds 1 september 2020 ben ik hier voor 70% van mijn werktijd voorganger voor overwegend prediking en toerusting. Daarnaast werk ik als docent aan het Baptistenseminarium in Amsterdam. Ik vind het mooi om mensen mee te nemen in het ontdekken van de breedte en de diepte van de Bijbel en van alles wat mensen daarover in de loop der eeuwen hebben gezegd en geschreven. 

Lees biografie

 

Kees de Heer

Oudste

 

 

 

 

 

Corstiaan Bioch 

Oudste

 

 

 

Gunnar Matse

Oudste

 

 

 

 

 

 Andrea Wesselius

Oudste

 

 

 

 

Gabriëlle Drost

Kerkelijk werker - diaken
Ik mag werken in een heel mooi stukje van Gods Koninkrijk, de CAMA Parousia Woerden. Hier ben ik verantwoordelijk voor jongeren en missie. Ik vind het bijzonder om te weten dat de God die alles kan, ons als gemeente roept om de handen en voeten te zijn van Zijn Zoon, hier op aarde. 

Lees biografie

 

 

Arjan en Mienke de Goffau

Diakenen Kinderwerk
 

 

 

 

 

Tirza van Maaren

Diaken Penningmeester
Samen met mijn man Ron en mijn 2 dochters, Danique en Kyra, kom ik al heel wat jaren in de Cama Parousia Woerden. Het mooie is dat Gods gemeente bestaat uit allemaal unieke personen, die samen kerk mogen zijn. Dit komt ook terug in het thema Samen Leven, dat we zowel binnen als buiten de gemeente mogen toepassen.

Lees biografie

 

Frans Visser

Diaken Secretaris
In Haarlem gingen we naar de Pinkstergemeente Emmanuel waar ik in december 1991, via een hele bijzondere ontmoeting met God, de keus heb gemaakt om Jezus te volgen. 2 jaar later zijn mijn vrouw Sjoukje en ik gedoopt. In 1994 zijn we met onze twee oudste zonen van Haarlem naar Woerden verhuist.

Lees biografie

 

Huuk Bouter

Diaken Samenkomsten

 

 

 

 

Matthijs

Diaken Zending 
Vanaf 2007 komen ik samen met mijn gezin in de gemeente. Na verschillende taken in de gemeente gedaan te hebben ben ik actief geworden in de zendingscommissie. Ik merkte dat ik hiervan enthousiast werd en het mij energie gaf. Vanaf januari 2016 ben ik diaken zending.

Lees biografie

 

 

Wim Oudshoorn

Diaken Praktische zorg

 

 

 

 

 

Jos en Annemarie van Dam

Diakenen Pastoraat